Zákaznická podpora:+420 702 431 598info@atreya.cz

Dokonalý pár: Tunely a náušnice společně vypadají božsky, přesvědčte se!

Tak jako módní a kosmetické odvětví stále přichází s novinkami a žhavými trendy, ani piercing nezůstává pozadu. Co nesmí uniknout vaší pozornosti jsou úžasné a dokonale nevšední, elegantní náušnice do tunelů. Stanou se vaší novou závislostí? To zjistíte v tomto článku s galerií plnou inspirace!

Nevzdávejte se kvůli tunelu výrazných náušnic

Podobně jako u tetování se i o piercingu říká, že je návykový. Jakmile vám jednou zdobí kůži, už ho nechcete dát pryč - naopak se často rozhodnete nějaký další do sbírky přidat. Na rozdíl od tetování je ovšem možné šperky v uchu, nose, jazyku, pupíku nebo i kdekoliv jinde  na těle čas od času měnit. A to neplatí jen pro nosovky, kroužky a labrety, ale i pro plugy a tunely.

Jenže co dělat, když jste si milimetr po milimetru roztáhli ucho do požadované šířky, ozdobili ho cool tunelem a teď se steskem koukáte po třpytivých a výrazných náušnicích? Vždyť by se vám tak hodily třeba na společenskou událost nebo k novému kousku oblečení. Nejste první ani poslední, kdo se s tímto setkal a naštěstí se jich vzdávat nemusíte!  Sáhněte po úžasných náušnicích do tunelů značky Wildcat, které si vás svým vzhledem jednoduše získají.

První tunel, Pán prstenů a kočka divoká

Pokud se o piercing už chvíli zajímáte, je velmi pravděpodobné, že jste se se značkou Wildcat a jejími šperky setkali.

Firma byla založena už v roce 1989 v Anglii, kdy ještě piercing nebo tetování nebylo ani zdaleka tolik přijímáno společností, jako je tomu dnes. To zakladatele ovšem neodradilo, zaměřili se na kvalitu a inovativní přístup k piercingu a o rok později, v roce 1990, byli dle svých slov první, kdo představil světu moderní tunely do uší tak, jak je známe nyní.

Zájem o ně byl obrovský a značka rychle získávala na známosti a popularitě. O osm let později byla výroba piercingu přesunuta do Německa, což díky technologickým vymoženostem umožnilo značce přinášet na trh šperky v opravdu špičkové kvalitě. 

Wildcat vyrábí své šperky primárně z vysoce kvalitní chirurgické oceli a titanu. Je držitelem certifikátu ISO 9001, a tak v jejich špercích nenajdete stopy niklu ani jiných škodlivých kovů – tedy kvalita, na kterou se můžete spolehnout.

Zajímavost pro milovníky žánru fantasy:

Značka Wildcat se na svém oficiálním webu navíc chlubí, že s přelomem nového tisíciletí se stali oficiálními výrobci šperků pro film Pán prstenů, včetně slavného Prstenu moci. Zda tomu opravdu tak bylo, se nám dohledat nepodařilo, ale věříme, že i přesto se stanou šperky Wildcat vašimi novými „milášky“. 

A možná vám vrtá hlavou, proč právě název „Wildcat“? Že by proto, že z vás udělá nošení piercingu divokou šelmu? Kdepak, snad leda byste sami chtěli. Jeden ze zakladatelů značky k názvu přišel poměrně náhodou, když v televizi sledovat dokument o kočkách divokých. Ten ho nadchl a zalíbil se mu natolik, až se druh šelmy otiskl i v názvu značky.  

Komu budou Wildcat slušet?

Pokud se vám velké zdobené kruhy líbí, ale tunely nemáte, pak nevěšte hlavu. Náušnice provléknete i klasickou dírkou v uchu. V kombinaci s tunely ovšem dokáží dělat tu správnou parádu a vyjímat se budou, ať už je budete chtít vytáhnout na focení, speciální akce a události, do školy, na rande nebo si je vezmete jen tak „na doma“.

I přes své výrazné rozměry nepůsobí náušnice Wildcat nijak těžkopádně nebo nevhodně. Za to děkují promyšleným a netradičním designům, ale i příjemným barvám. V e-shopu najdete čtyři nejčastější barevné varianty – zlaté, rosegold, stříbrné a černé. Pokud vás láká „vybočit z řady”, můžete náušnice navíc kombinovat a na každém uchu mít jinou. Zvolte ty, které mají stejný tvar, barvu i velikost ale jiný design, například ocelové kruhové náušnice Black Cathedral a k nim podobné Gothic Cathedral budou vypadat úžasně.

Experimentujte, zkoušejte, střídejte – je to na vás. Jediná jistota je, vždy budete vypadat neodolatelně. O tom se už ale musíte přesvědčit sami, tak na co čekáte? 
tlacitko

 

 
Zdroje:

https://www.wildcat.eu

https://www.facebook.com/wildcatofficial