Zákaznická podpora:+420 702 431 598info@atreya.cz

Promyšlený bodyart: 4 nápady, jak zkombinovat piercing s tetováním

Kdo z vás má kromě piercingu i nějaké to tetování? A kolik z vás je do tetování úplný blázen? Tušíme, že pár imaginárních rukou se určitě zvedlo. Pojďme se podívat, jak tyhle dva koníčky spojit. Dali jsme totiž dohromady pár tipů, jak s pomocí piercingů dotáhnout tetování k dokonalosti. Jste zvědaví? Tak čtěte dál!

Existuje nekonečné množství možností, jak si ozdobit tělo tetováním s detaily, které vytvoříte pomocí piercingu. A to díky moderním postupům v aplikaci piercingu a především - díky microdermalu. Ten se dá na rozdíl od všech ostatních druhů piercingů umístit téměř kdekoli na těle. Microdermal se aplikuje tak, že piercer vyjme část kůže, pod ni vsune spodní část piercingu a jeho hlavičku umístí do vzniklého důlku. Tak s kůží skvěle splyne. Jak se to dá využít?

Použij microdermal se zirkonem a dodej styl svému vytetovanému zvířecímu parťákovi. Díky různobarevným krystalům bude piercing vypadat skvěle i na barevném tetování! Stačí si jen vybrat vhodný odstín krystalu ze široké nabídky. 

kolaz_1

Oblíbeným trendem je použití microdermalu ve spojení s různými ornamenty připomínající přírodu nebo s květinovými vzory. Nemusíš piercing umístit hned do středu kytky, jako je to na obrázcích, které jsme našli na Pinterestu. Nic proti ničemu, ale buďme upřímní, je to trochu prvoplánové, nemyslíš? Můžeš se se svým tatérem už při konzultaci tetování domluvit, že vymyslíte vzor, který se bude s piercingem doplňovat. Promyšlený bodyart je ten nejlepší! 

kolaz_2

Opravdovou peckou nám ale přijde piercing v etno motivech a mandalách. Tam působí naprosto magicky a třpytivé detaily zirkonu mu dodávají to pravé kouzlo. A navíc je to dost sexy! Stejně tak dobře bude ornament fungovat i s microdermalem ve tvaru polokoule. Ideálně pak v černém odstínu.  

kolaz_3

Pokud nejste zrovna nadšení z představy aplikace microdermalu, co využít piercing v uchu? Jemně a decentně může působit maličká kytka, kterou doplníš o drobný kamínek uprostřed. Když tě piercing po letech omrzí, tetování bude dávat smysl i samo o sobě. 

kolaz_4

Věříme, že inspirace jsme vám dnes dodali opravdu dost. Při našem brouzdání po internetu jsme natrefili na méně či více podařené kombinace, ale přijde nám, že on-line je toho pořád nějak málo. Pokud máš i ty nějaký povedený piercing zakomponovaný do kérky, určitě nám ho neváhej vyfotit! Rádi ho zveřejníme na našem Facebooku.